Työolosuhteet iski päälle ja yhtäkkiä elämässä ei ollut mitään muuta kuin selviytymistä. Mutta onneksi uusi elämä nostaa taas päätään. En käynyt puntarilla tänään. Käyn huomenna tai viimeistään maanantaina. Jos saisin siihen säännöllisyyttä aikaan. Silloin ei haittaa jos viikon sisällä tapahtuu pieniä muutoksia eikä jokaista nytkähdystä tarvitse surea. Kunhan saa itsensä ruotuun aina takaisin. Se varmaan tuossa kerran viikossa punnitsemisessa on järkevintä.

Ensi maanantaina menen terveystarkastukseen tämän uupumishässäkän ja muun takia, jolloin saan tietää missä mennään. Menen sitä ennen salille, mahdollisesti vain juoksumatolle. Yritän saada varattua trainer-ajan tuohon ajankohtaan. Jospa saisin mahdolliseksi sellaisen muutaman kuukauden tsempin! On ollut pakko väljentää aikataulua, ja olen laskenut sen sopivaksi työssäoloajaksi: kesäkuu-lokakuu; 5kk = -10kg Tämä on varmasti suht realistinen tavoite.

1617951.jpg

Saatan liittyä takaisin keventäjiin, jos alkaa siltä tuntua. Siellä nimittäin oikeasti tajusi syömisensä määrän kunhan muisti kirjoittaa ylös. Sain silloin 3,5-4kg pois. Koitan kuitenkin vielä ilman. Jos vaikka saisin tämän oman blogini taas tiukemmin syniin ja toteutukseen kun työepäselvyydet ja taakat yhdestä paikasta ovat ohi.

Täytyi fiksata uusi taulukkokin. Harmaalla näkyy ohje, mustalla yritän ja pyrin seuraamaan.