Viimekertaisen kirjoituksen jälkeen olen päässyt vielä hieman enemmän kiinni pyöräilyyn. Miehenikin halusi avata pyöräilykauden hänen ostettuaan viime vuonna netistä käytettynä hybridipyörän. Piti päästä ihanalla aurinkoisella kelillä testailemaan pyörää lisää. Pyöräilimme n. 15-16 km lenkin lauantaina ja hikihän siinä tuli. Ilma oli päiväsaikaan mitä mahtavin, eikä tällä kertaa tuntunut kurkussakaan pahalta. Ainoa ongelma on se että lainapyörässäni ei tosiaan toimi kuin 3:s ja 5:s vaihde, jolloin ylämäet tuntuvat hieman raskailta. Otan sen jalkatreeninä, kuten myös koko loppu-lauantai päivän muuton. Kannoimme kampetta hulluna. Ensin kotiin yksi auto+peräkärry, josta osa meni jatkuvalla syötöllä yläkertaan. Juoksin portaita edestakaisin, ja tunsin kuinka reisilihakset vahvistuu ja naama muuttuu punaiseksi! Alkuillasta vielä yksi auto+peräkärrysatsi työhuoneelle, josta onneksi saimme hyväksikäytettyä pientä neliön kokoista hissiä. Muuten olisi ollut tavaran kantoa neljänteen kerrokseen ilman sitä hissiä.. Selkä oli aika herkkänä, kun se on muutenkin huono ja vihlova. Nyt on sitten paikat hieman jäykkänä kun en juurikaan venytellyt illan mittaa.

Kovasta urheilusta huolimatta, puntari näytti aamulla 71kg. Ja tänään pitäisi mennä syntymäpäiville! Täytyy yrittää malttaa mielensä herkkujen äärellä..

Ennen ja jälkeen syntymäpäiviä on ohjelmassa... Muuttoa! Pitää tyhjentää loput kamat edellisestä paikasta. Ja koska paikka oli aika iso, pitää tyhjentää monta varastoa ja paljon tavaraa.. Eli monta autollista.. Uh. Mietin mielessäni pihakirppiksen pitämistä, sillä kohta en enää jaksa kantaa pois meneviä kamoja LKA:han tai muuhun kierrätykseen.