Otin pari päivää pihatöitä "alkulämmittelynä", 30kg / kivi, yhteensä muurinrakennusta n. 20m, jossa 2-4 kerrosta kiviä. Ei helkuta. Kädet huusivat hoosiannaa toisena päivänä. Onneksi ei tarvinnut tehdä ihan yksin, vaikka kiviä tulikin nosteltua aivan liikaa. Ihme, että selkä on vielä elossa!

Alkulämmittelyn jälkeen menin tutustumaan työpaikan punttisaliin ja vedin juoksumatolla hyvän treenin 45min. Osan tietysti kävelin, sillä liian kovaa ei saa aloittaa. Kunhan kesän duunipesti alkaa, koitan pitää säännöllisen treenin n. 3-4krt viikossa juoksumatolla. Pari laitetta päälle niin eiköhän se ole siinä. Tänään sitten kävin lenkittämässä itseäni 1,5h kävelylenkillä. Ilma oli tosi hiostava, mutta jaksoin kuitenkin, juuri ja juuri. Illalla ohjelmassa vielä koiran lenkittäminen. Mutta siitä taidan tehdä hieman lyhyemmän käynnin. Koitan saada itselleni päälle sellaisen minimi 30 minuuttia päivässä -tyyppisen jatkumon. Mielummin tietysti enemmän, mutta siitä lähdetään. Hiki olisi hyvä saada päälle. Tekee selällenikin hyvää. Ainakin sen olen huomannut että kun tottuu ulkona liikkumisen, sitä täytyy saada päivittäin. Muuten tuntuu pahalta. Näin lomalla se on helppo toteuttaakin..

Syömistä täytyy tarkkailla kunnolla. Mietin vakavasti keventäjiin liittymistä, sillä ruokapäiväkirja kertoo syömistavoista tosi hyvin. ja tietysti kun laskuri näyttää suoraan miten paljon on tavaraa ahdettu sisään ja suhteutetaan siihen että kas paino on todella noussut aina kun on ahtanut liikaa/vääränlaista ruokaa itseensä, ja taas laskee kun on homma hanskassa. Josko tänään kävisin vielä sivulla miettimässä..